تفسیر افزایش سطح فریتین سرم

یک تاجر 60 ساله پس از غیر طبیعی شدن تستهای عملکرد کبد خود در آزمایشات پزشکی بیمه، به پزشک خود مراجعه می کند.(ALT:70 IU/L با مقادیر طبیعی 10-40 IU/L و GGT:120 IU/L با مقادیر طبیعی 0-37 IU/L ) این فرد دارای تناسب اندام بوده و در سلامت کامل به سر می برد و تحت هیچ پروتکل درمانی قرار ندارد.

نتایج آزمایشات شمارش سلولهای خونی و تستهای عملکرد کلیه طبیعی و تستهای سرولوژیک هپاتیت B و C منفی بوده است. میزان فریتین سرم این فرد 567 ug/L بوده است.(مقادیر طبیعی از 24 تا 300 میکروگرم در لیتر است.)

دانلود Interpreting raised serum ferritin levels
تمام حقوق این وب سایت متعلق به شرکت ایده آل تشخیص آتیه می باشد، 1399
طراحی و توسعه: واحد آی تی ایده آل تشخیص
شبکه های اجتماعی ایده آل تشخیص فیسبوک ایده آل تشخیص لینکداین ایده آل تشخیص توییتر ایده آل تشخیص گوگل پلاس ایده آل تشخیص وبلاگ ایده آل تشخیص پرشین بلاگ ایده آل تشخیص بلاگفا ایده آل تشخیص